Pierwszy przepis z serii dietetycznych przepisów przygotowanych przez Monikę z Diety Biegacza, Zapraszamy!
Tuńczykowa pasta
Tuńczykowa pasta. Pierwszy przepis z serii dietetycznych przepisów przygotowanych przez Monikę z Diety Biegacza, Zapraszamy!
Ingredients
- Cebula czerwona - 15.0g - 0.25 małej sztuki
- Papryka czerwona - 27.5g - 0.25 sztuki
- Koper ogrodowy - 4.0 g - 0.5 łyżki
- Szczypiorek - 7.0g - 1 łyżka
- Jaja gotowane - 61.0g - 1 sztuka (kl. wagowa L)
- Tuńczyk w oleju - 45.0g
- Jogurt naturalny Grecki - 10.0g - 0.5 łyżki
- Chleb orkiszowy - 80.0g - 2 kromki
- Pomidor - 108.0g - 1 mała sztuka
Instructions
1
Odważyć składniki i zmiksować 30 sek zwiększając obroty od 6 do 10.