dania fit/ dieta

Tuńczykowa pasta

pasta tuńczykowa

Pierwszy przepis z serii dietetycznych przepisów przygotowanych przez Monikę z Diety Biegacza, Zapraszamy!

Tuńczykowa pasta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
By Monika Czyż-Cupryś Serves: 2
Cooking Time: 5 m

Tuńczykowa pasta. Pierwszy przepis z serii dietetycznych przepisów przygotowanych przez Monikę z Diety Biegacza, Zapraszamy!

Ingredients

  • Cebula czerwona - 15.0g - 0.25 małej sztuki
  • Papryka czerwona - 27.5g - 0.25 sztuki
  • Koper ogrodowy - 4.0 g - 0.5 łyżki
  • Szczypiorek - 7.0g - 1 łyżka
  • Jaja gotowane - 61.0g - 1 sztuka (kl. wagowa L)
  • Tuńczyk w oleju - 45.0g
  • Jogurt naturalny Grecki - 10.0g - 0.5 łyżki
  • Chleb orkiszowy - 80.0g - 2 kromki
  • Pomidor - 108.0g - 1 mała sztuka

Instructions

1

Odważyć składniki i zmiksować 30 sek zwiększając obroty od 6 do 10.

You Might Also Like

Subscribe to our newsletter