_thermomix przepisy/ Co zrobić z mięsem z rosołu?

Pasta z kurczaka

pasta z kurczaka z mięsa z rosołu

Pasta z kurczaka

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...

Pasta z kurczaka to idealny sposob na mięso z rosołu. Pyszna na kanapki i do bułeczek bao!

Ingredients

  • 300 g piersi z kurczaka, bez skóry, pokrojonej na kawałki
  • 30 g oliwy (jeśli przysmażasz kurczaka)
  • 1 - 1 ½ łyżeczki soli
  • 1 - 1 ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 40 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
  • 5 g koperku, świeżego, tylko liście
  • 50 g korniszonów, przekrojonych na pół
  • 2 jajka ugotowane na twardo, przekrojone na pół
  • 40 g majonezu
  • 20 g jogurtu naturalnego

Instructions

1

Jeśli masz TM6 poszukaj przepisu, który ma wysokie temperatury i podsmaż kurczaka. Jeśli nie wlej do naczynia oliwy, wrzuć pokrojonwego w kostkę kurczaka i podsmaż przez 8 min / 120 st / obr .1

2

Jeśli masz mięso z rosołu wrzuć je do naczynia, następnie dodaj cebulę, korniszony, jajka ma twardo i przyprawy i zmiel przez 30 sek / obr. 8.

You Might Also Like