Pasta z kurczaka
Pasta z kurczaka to idealny sposob na mięso z rosołu. Pyszna na kanapki i do bułeczek bao!
Ingredients
- 300 g piersi z kurczaka, bez skóry, pokrojonej na kawałki
- 30 g oliwy (jeśli przysmażasz kurczaka)
- 1 - 1 ½ łyżeczki soli
- 1 - 1 ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 40 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 5 g koperku, świeżego, tylko liście
- 50 g korniszonów, przekrojonych na pół
- 2 jajka ugotowane na twardo, przekrojone na pół
- 40 g majonezu
- 20 g jogurtu naturalnego
Instructions
1
Jeśli masz TM6 poszukaj przepisu, który ma wysokie temperatury i podsmaż kurczaka. Jeśli nie wlej do naczynia oliwy, wrzuć pokrojonwego w kostkę kurczaka i podsmaż przez 8 min / 120 st / obr .1
2
Jeśli masz mięso z rosołu wrzuć je do naczynia, następnie dodaj cebulę, korniszony, jajka ma twardo i przyprawy i zmiel przez 30 sek / obr. 8.