Naturalna kostka bulionowa

Wydruk przepisu
Naturalna kostka bulionowa
Czas przygotowania 10 minut
Czas gotowania 45 minut
Porcje
Składniki
Czas przygotowania 10 minut
Czas gotowania 45 minut
Porcje
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Do naczynia włożyć indyka i rozdrobnić 5s / obr. 7. Przełożyć do innej miski
  2. Do naczynia włożyć warzywa i zioła rozdrobnić 10 s / obr. 5. Składniki zgarnąć kopystką ze ścianek na dno naczynia.
  3. Dodać sól, wino, liść laurowy, goździk, nasiona kolendry i zmielone mięso i gotować 25min/Varoma/obr. 2
  4. Koncentrat powinien mieć konsystencję gęstej pasty.
  5. Założyć miarkę zmiksować 1 min/ obr. 7.
Udostępnij ten przepis


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Napisz do mnie!
close slider
kindly select some option in your slider to display here
Logo made with DesignEvo