Krewetki Kung Pao

Krewetki Kung Pao – łatwe do przygotowania. Sos łączy w sobie słodko pikantne smaki. Wyjątkowo aromatyczne. Spróbuj!

Wydruk przepisu
Krewetki Kung Pao
Krewetki Kung Pao - łatwe do przygotowania. Sos łączy w sobie słodko pikantne smaki. Wyjątkowo aromatyczne. Spróbuj!
Dania krewetki
Kuchnia chińska
Czas przygotowania 25 minut
Czas gotowania 40 minut
Porcje
Składniki
Dania krewetki
Kuchnia chińska
Czas przygotowania 25 minut
Czas gotowania 40 minut
Porcje
Składniki
Sposób przygotowania
  1. W naczyniu miksującym rozdrobnić czosnek i korzeń imbiru 3 sekundy / obr. 5
  2. Składniki zgarnąć kopystką na dno naczynia, dolać oleju i dusić 5 minut / 120 st / obrót wsteczny 1
  3. Do naczynia dodać papryczkę chili oraz pieprz suaczyński i dusić kolejne 2 minuty.
  4. Dodać olej chilli, pastę (sos) sojową, cukier i cebulę dymkę / orzeszki nerkowca. Dusić wszystko 3,5 min / 120 st / obrót wsteczny 1
Udostępnij ten przepis


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Napisz do mnie!
close slider
kindly select some option in your slider to display here
Logo made with DesignEvo